Diner

Suggesties van de chef
(en dat voor zo’n klein dorp…)

VOORGERECHTEN

Dagelijks vers gemaakt “soep van de dag” 

Tomatensoep (met balletjes…) 

Kreeftensoep van echte zeekreeft met room en cognac 

Vegan: mosterdsoep

 

Mediterrane gamba’s gegrild in knoflook en olijfolie 

Carpaccio “De Post”, van de ossenhaas, met rood fruit, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, rucola en pesto-dressing 

 Klassiek gerookte zalm met haringeitjes en citroen-dille mayonaise  

 VEGA

Gefrituurde geitenkaas (2 stuks) op mesclunsalade met vijgen, rood fruit en cranberry-confituur      

Gefrituurde camembert (2 stuks) op mesclunsalade, met rood fruit, tomaat, walnoten, paprika, met dressing van olijfolie en balsamico 

 Vegan

Gefrituurde  vegan “octopusringen”, gepaneerd met Johannesbroodpitmeel, met mesclunsalade,  tomaat, komkommer en wakame (zeewier) 

 

 HOOFDGERECHTEN

Worden geserveerd met groente van het seizoen en naar keuze: gebakken aardappelen of (indien voorradig) gegrilde Opperdoezer Ronde of frites.

 

VIS

Zeewolf met saffraan saus 

Gegrilde tonijn met gegrilde tomaat, ui, groene asperge en kruidenboter 

Paling in het groen 

Gegrilde zalm met zeekreeftensaus 

Hele Noordzee tong (indien voorradig) gebakken in de roomboter DAG PRIJS 

 

 

VLEES

T-Bone steak, 450 gram, van de grill met kruidenboter 

Varkenshaas gevuld met brie, met Hollandaise saus 

Haasbiefstuk (250 gram), dichtgeschroeid en gegaard in roomboter,

met rode wijnsaus / fijnproeversportie (150 gram) 

 

GEVOGELTE

Confit de canard met pommes duchesse 

 

VEGAN

Surinaamse roti met kikkererwten, kousenband, masala, aardappel en

zoete aardappel 

 Lasagne met gegrilde courgette en groene asperges, saffraan saus en

vegan kaas 

VEGA

Camembert en croûte 

 

DESSERTS

Kinderijsje, bolletje ijs versierd met…??  

De klassieke dame-blanche, dus met pure chocolade  

Crème brûlée  

Sorbet van vanille-roomijs met vers fruit

Vegan: sorbetijs met vers fruit  

Citroen gevuld met citroenijs  

Dronken sultan: vanille-ijs met boerenjongens en advocaat 

Suikerwafel met vanille-ijs en geflambeerde kersen met kirsch 

Suikervrij ijs, chocolade en vanille ijs met rood fruit

 

VOOR DE KINDEREN

Kip-nuggets met frietjes en appelmoes  

Bitterballetjes van Holtkamp (4 stuks) met frietjes en appelmoes  

Pannenkoek naar keuze naturel, spek, ham, kaas of appel 

 

KOFFIE… gezet van vers gemalen TIKTAK-bonen

Kopje koffie of espresso 

doppio 

Cappuccino of Latte macchiato 

Irish-coffee, French-coffee, Kiss of Fire coffee, “43”-coffee 

 

Schaaltje met friandises, (6 stuks)

 

ONZE WIJNEN

Wij selecteerden voor u onze huiswijnen die zeer toegankelijk zijn.

Terecht verdienen zij het predicaat “prima huiswijn”.

 

 

================================================================

 

GRAND CAFÉ DE POST HEEFT MEER TE BIEDEN…

 

FEEST?

Verjaardag, jubileum, trouwerij, huwelijksdag, of zomaar zin in een feest?

In uw eigen feestzaal met 20 tot 800 personen.

Bespreek hoe u, afhankelijk van uw keuzes, een vast bedrag per gast afrekent voor het “drinken”. Dan weet u waar u aan toe bent.

Bespreek dan ook of u gebruik wilt maken van…. de tuindersvlet voor een rondvaart, of ook wilt biljarten, vlotbruggen, darten, kaarten…

alles is beschikbaar. Of heeft u bijzondere eigen wensen?

Bespreek het met uw gastvrouw en gastheer, Monique en Danny.

 

CATERING OP LOCATIE

Soms is het juist fijn of belangrijk, om uw gasten “op die speciale locatie”

iets moois voor te schotelen. U mag het zeggen. Wij hebben alles wat nodig is om uw gasten daar,  waar u het wilt, te verwennen zoals u het wilt.

 

VOEDSELALLERGIE OF OVERGEVOELIG?

Grand Café De Post is Safe-Foodies Restaurant. Wij nemen voedselveiligheid serieus. Ook met een voedselallergie kunt u met een veilig gevoel gast zijn. Bespreek dan wel uw allergie van u of uw gasten als het even kan minstens een dag van te voren met onze chef.

 

Wij vinden het fijn om u te verwennen!

Monique en Danny.