Suggesties van de chef
(en dat voor zo’n klein dorp…)
VOORGERECHTEN
Dagelijks vers gemaakt “soep van de dag”
Tomatensoep (met balletjes…)
Kreeftensoep van echte zeekreeft met room en cognac
Vegan: mosterdsoep
Mediterrane gamba’s gegrild in knoflook en olijfolie
Carpaccio “De Post”, van de ossenhaas, met rood fruit, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, rucola en pesto-dressing
Klassiek gerookte zalm met haringeitjes en citroen-dille mayonaise
VEGA
Gefrituurde geitenkaas (2 stuks) op mesclunsalade met vijgen, rood fruit en cranberry-confituur
Gefrituurde camembert (2 stuks) op mesclunsalade, met rood fruit, tomaat, walnoten, paprika, met dressing van olijfolie en balsamico
Vegan
Gefrituurde vegan “octopusringen”, gepaneerd met Johannesbroodpitmeel, met mesclunsalade, tomaat, komkommer en wakame (zeewier)
HOOFDGERECHTEN
Worden geserveerd met groente van het seizoen en naar keuze: gebakken aardappelen of (indien voorradig) gegrilde Opperdoezer Ronde of frites.
VIS
Zeewolf met saffraan saus
Gegrilde tonijn met gegrilde tomaat, ui, groene asperge en kruidenboter
Paling in het groen
Gegrilde zalm met zeekreeftensaus
Hele Noordzee tong (indien voorradig) gebakken in de roomboter DAG PRIJS
VLEES
T-Bone steak, 450 gram, van de grill met kruidenboter
Varkenshaas gevuld met brie, met Hollandaise saus
Haasbiefstuk (250 gram), dichtgeschroeid en gegaard in roomboter,
met rode wijnsaus / fijnproeversportie (150 gram)
GEVOGELTE
Confit de canard met pommes duchesse
VEGAN
Surinaamse roti met kikkererwten, kousenband, masala, aardappel en
zoete aardappel
Lasagne met gegrilde courgette en groene asperges, saffraan saus en
vegan kaas
VEGA
Camembert en croûte
DESSERTS
Kinderijsje, bolletje ijs versierd met…??
De klassieke dame-blanche, dus met pure chocolade
Crème brûlée
Sorbet van vanille-roomijs met vers fruit
Vegan: sorbetijs met vers fruit
Citroen gevuld met citroenijs
Dronken sultan: vanille-ijs met boerenjongens en advocaat
Suikerwafel met vanille-ijs en geflambeerde kersen met kirsch
Suikervrij ijs, chocolade en vanille ijs met rood fruit
VOOR DE KINDEREN
Kip-nuggets met frietjes en appelmoes
Bitterballetjes van Holtkamp (4 stuks) met frietjes en appelmoes
Pannenkoek naar keuze naturel, spek, ham, kaas of appel
KOFFIE… gezet van vers gemalen TIKTAK-bonen
Kopje koffie of espresso
doppio
Cappuccino of Latte macchiato
Irish-coffee, French-coffee, Kiss of Fire coffee, “43”-coffee
Schaaltje met friandises, (6 stuks)
ONZE WIJNEN
Wij selecteerden voor u onze huiswijnen die zeer toegankelijk zijn.
Terecht verdienen zij het predicaat “prima huiswijn”.
================================================================
GRAND CAFÉ DE POST HEEFT MEER TE BIEDEN…
FEEST?
Verjaardag, jubileum, trouwerij, huwelijksdag, of zomaar zin in een feest?
In uw eigen feestzaal met 20 tot 800 personen.
Bespreek hoe u, afhankelijk van uw keuzes, een vast bedrag per gast afrekent voor het “drinken”. Dan weet u waar u aan toe bent.
Bespreek dan ook of u gebruik wilt maken van…. de tuindersvlet voor een rondvaart, of ook wilt biljarten, vlotbruggen, darten, kaarten…
alles is beschikbaar. Of heeft u bijzondere eigen wensen?
Bespreek het met uw gastvrouw en gastheer, Monique en Danny.
CATERING OP LOCATIE
Soms is het juist fijn of belangrijk, om uw gasten “op die speciale locatie”
iets moois voor te schotelen. U mag het zeggen. Wij hebben alles wat nodig is om uw gasten daar, waar u het wilt, te verwennen zoals u het wilt.
VOEDSELALLERGIE OF OVERGEVOELIG?
Grand Café De Post is Safe-Foodies Restaurant. Wij nemen voedselveiligheid serieus. Ook met een voedselallergie kunt u met een veilig gevoel gast zijn. Bespreek dan wel uw allergie van u of uw gasten als het even kan minstens een dag van te voren met onze chef.
Wij vinden het fijn om u te verwennen!
Monique en Danny.