Catering – Dinner Buffet

Dinner Buffet

Antipasti à € 27,50- p.p.

Huisgemaakte Broden ~ 2 soorten pesto ~ Pommedori met buffelmozzarella met verse basilicum, balsamico en olijfolie ~ Gegrilde gemengde groente ~ Parmaham met vijgen en mascarpone ~ Salade met peccorino en peer en walnoten ~ Carpaccio van lam met gemarineerde aardbeien ~ Gemarineerde verse makreel ~ Pasta salade met zonedroogde tomaten, spinata romana en pijnboompitten, olijven en gehakte peterselie.

Italiaans buffet à € 32,- (de Post Catering)

Huisgemaakte Broden ~ Pommedori met buffelmozzarella, verse basilicum, balsamico en olijfolie ~ Gegrilde gemengde groente ~ Parmaham met vijgen ~ Gemarineerde zalm met honing en tijm ~ Frutti di mare ~ Met ricotta en spinazie gevulde ravioli geserveerd met salieboter ~ Lasagne van witvis met saffraan en wilde spinazie / of Lasagna Bolognese ~ Mascarponedessert met rood fruit

Italiaans buffet à € 39,00 (de Post Catering)

Huisgemaakte Broden ~ 2 soorten pesto ~ Pommedori met buffelmozzarella, verse basilicum, balsamico en olijfolie ~ Gegrilde gemengde groente ~ Parmaham met vijgen en mascarpone ~ Salade met bressaola, gorgonzola en appel ~ Geschroeide carpaccio van ossenhaas ~ Gemarineerde zalm ~ zeevruchten ~ Met ricotta en spinazie gevulde ravioli geserveerd met salieboter ~ Orechiette met haricots verts, courget en zongedroogde tomaatjes ~ Zeewolf ingerold met parmaham en olijven ~ Lams racks met een korstje van huisgemaakte rode pesto ~ Mascarponedessert.

Frans Buffet à € 27,75,- (de Post Catering)

Stokbrood met versgemaakte kruidenboter ~ Salade nicoise ~ Franse vleessalade ~ Tomaten met sinaasappelsalade ~ Huisgemaakte pate ~ Groene salade met croutonse en chevre ~ Witvis met witte wijnsaus ~ Coque au vin ~ Gegrilde aardappels ~ Ratatouille ~ Chocolademoes

Frans buffet à € 37,00

Huisgemaakte broden met verse kruidenboter ~ Met koriander en honing gemarineerde zalm ~ Met frambozendressing gemarineerde ossenhaas ~ Salade met gegrilde groene asperges en Jambon de bayonne ~ Tomaten met sinaasappelsalade en peterselie ~ Groene salade met croutons, geitenkaas en honingdressing ~ Witvis met saffraansaus ~ Confit de canard ~ Gegrilde aardappels ~ Haricots verts met courgette of een Paddenstoelen Pastei
Toetje keuze uit: – Tarte tatin – Appeltaart – Rood fruit gewekt in creme de cassis met citroencrème

Frans ZomerBuffet á € 37,00

Huisgemaakte broden met verse kruidenboter ~ Salade met geitenkaas en aardbeien ~ Salade met tomaat sinaasappel en peterselie ~ Gemarineerde zalm met honing en tijm ~ Salade met geschroeide lamsrug en gekonfijte appel ~ Huisgemaakte paté ~ Jambon de bayonne ~ Dagverse witvis ingerold in parmaham met olijven ~ Runderlende met verschillende groene kruiden ~ Grof gegrilde aardappels met zeezout en knoflook ~ Groententaart ~
Gegrilde perziken met chocolademascarpone

Vis/Vegetarisch Buffet à € 39,00

Wanneer u een geheel vegetarisch buffet wenst zonder vis, dan is dit uiteraard geen probleem!
Broden ~ Met koriander en honing gemarineerde zalm ~ Pommedori met buffelmozzarella, verse basilicum, balsamico en olijfolie ~ Gegrilde gemengde groente ~ Tomaten met sinasappelsalade en peterselie ~ Groene salade met croutons, chevre en paddestoelen ~ Carpaccio van geschroeide zwaardvis ~ Met ricotta en spinazie gevulde ravioli geserveerd met salieboter ~ Zeewolf met saffraansaus ~ Paddestoelen pastei ~ Gegrilde aardappels ~ Haricots verts met courget ~ Tarte tatin.

V.O.C menu Indisch buffet á € 32,50

Pangsit: gefrituurde wont-ton gevuld met gemengd gehakt en garnalen met een pittige zoetzure tomaten gember saus,
Lemper: kleefrijst gevuld met gedroogd rundvlees,
Emping en garnalekrupuk,

Rendang: smoor van rund vlees,
Ajam pedis: hete kip in sambal saus,
saté ajam: houtskool geroosterde kipspiesje met saté,
Sambal goreng telor, boontjes en ossentong,
Ikanpedis: dag vesre witvis in een pittige geel wortel saus met een mosterd zaad,
sajoer lodeh: groenten gerecht in kokos, gember saus (vega),
Tahoe taotjo tahoe: gebakken met prei bamboe spruiten gebakken, uitjes in  een ketjap tamarinde saus(vega),
Udang ketjap peteh: grote gamba’s met ketjap en patehbonen,
Babbi ketjap,
Gado gado: geblancheerde groenten met een pinda kokos saus (vega),

Perkadel Ketang: Indische Frikadel met aardappel,
Pepesan: hete makreel,

witte rijst(vega),
Nassi goreng van gele rijst,

Atjar van rode ui en komkommer(vega),
Seroendeng: pinda’s met kokos (vega),
Katjang (vega),
Huisgemaakte sambal,

Spekkoek: indische cake gebakken in varkensvet met nootmuskaat,
Kue Mangkok: indische cup cake in diverse felle kleuren,
Gesneden fruit salade met sambal roedjak seperaat geserveerd.