Catering – Spaans buffet

Spaans buffet

Spaans buffet – menu: á € 40,00 (exclusief Life-cooking koks)

Het totale menu laat ruime keuze voor zowel de vis- en de vleesliefhebber, als voor de vegetariër:

Koud geserveerd

  • Pides en tomatenbrood;
  • Tomaten tapenade en paprika tampenade;
  • Manchecho met kweeperen-gelei met spaanse peper;
  • Gegrilde gemengde groenten;
  • Seranoham met vijgen;
  • Chorizo met groene Spaanse olijven met pimentos;
  • Tomaat met mozzarella basilicum;
  • Rauwe zalm gemarineerd met rode biet, citroen en dille met salade van zeekraal;
  • Pulpo con tomate met peterselie en citroen.

Warm geserveerd

  • Cochifrito – Estofado de Cordero (Spaans lamstoofpotje);
  • Costillas de cerdo al horna (Spaanse spare ribs);
  • Escalivada (geroosterde groenten);
  • Zarzuela van rode-poon, mosselen langoustines en kokkels;
  • Patatas bravas;
  • Arroz Español spek, tomaat, ui , dop-erwten en courgette;
  • Arroz Español tomaat en knoflook.

Dessert

  • Crème Catalana.

In overleg: uit ervaring weten wij dat het ter plekke bereiden van een mooie “Paella” de “beleving” sterk ten goede komt. Als een vorm van “life-cooking”. De grote speciale “Paella-Pan” is in dat verband een mooi “functioneel-show-element” (Het serveren van een al eerder klaar gemaakte “paella” en deze vervolgens opgewarmd serveren willen wij niet doen: een goede “paella” is vers gemaakt).

Wij kunnen probleemloos in plaats van de vers gemaakte paella “Zeewolf en kokkels in zafraansaus met crème fraiche” serveren: ook een mooi visgerecht ter aanvulling van de keuze in visgerechten.